Atlas of Dental Radiography in Dogs and Cats

09-01-004

Du måste vara inloggad för att kunna beställa. Vidare till inloggning

Engelska. Författare: Gregg A. DuPoint, Linda J. DeBowes

Är det någonsin lämpligt att diagnostisera och behandla orala och dentala problem utan att veta den fulla omfattningen av problemet? Med mer än 50 procent av anatomiska strukturer och associerade patologier nedanför tandköttet som är osynligt för ögat gör detta till verkligheten utan användning av högkvalitativa och noggrant tolkade röntgenbilder.

"Atlas of Dental Radiography in Dogs and Cats" presenterar hundratals verkliga radiografiska bilder som är tydligt märkta för att underlätta korrekt identifiering av normala och onormala funktioner. Denna värdefulla Atlas visar dig exakt hur man korrelerar gemensamma dentala förhållanden med radiografiska tecken.

Röntgenbilder jämförs sida vid sida med de faktiska anatomiska bilderna för att bekräfta ytliga landmärken som syns på röntgenbilder. Logiskt presenteras placeringstekniker för att producera och diagnostiska röntgenbilder samt användbara tips och fallgropar för röntgenbilder av kvalitet. Detta tillvägagångssätt hjälper dig att skapa en jämna och högkvalitatativa röntgenbilder, vässa dina tolkningsfärdigheter och tryggt behandla ett brett spektrum av tandproblem.

Författare: Gregg A. DuPoint, Linda J. DeBowes