ACCESIA ACADEMY BOENDE

VAR VILL DU BO?

Vi har förhandlat fram speciellt bra priser och villkor med tre hotell i Halmstad. Boka ditt hotell via telefon eller mail, inte via hemsidan. Uppge respektive avtalskod eller att du ska på kurs på Accesia för att få rabatt. Observera att rummen endast är reserverade fram till 14 dagar innan kursen.
Hotell Mårtenson★★★★

Hotell Mårtenson
★★★★

Hotell Mårtenson är ett nytt lifestyle hotell mitt i centrala Halmstad med närhet till tåg och flyg. SPIK som är en fantastisk inredningsbyrå och som designat hotell så som Jacyz i GBG, Steam i Västerås mfl. har även designat detta fina hotell. Varma härliga toner med en känsla av att komma hem har tillsammans med deras unika värdskap gjort att de blivit Halmstads nya vardagsrum.

Här finns det Bar, Bistro, Cafe, Takbar, Co-Working, Gym, Chefstable, Relax, Chambre Separer, blomster och inredningsbutik och sist men inte minst vårt senaste tillskott Gula Villan som är ett Hotell i Hotellet med vardagsrum och relax.

Hotel Mårtensson
Storgatan 52, 302 43 Halmstad
Bokas på:
Telefon: 035-17 75 75
e-mail: info@hotellmartenson.se
Ange bokningskod:
"accesia23"
Grand Hotel★★★★

Grand Hotel
★★★★

Ett fyrstjärnigt hotell som bjuder på en fullständig upplevelse i Halmstad, beläget i den charmiga Östra förstaden och bara en bekväm promenad från stadens centrum.

För de som anländer med tåg är det endast ett stenkast till den välkomnande entrén. Det är också värt att nämna den generösa tillgången till parkeringsplatser alldeles intill hotellet, redo att välkomna både personbilar och bussar, med till och med laddningsstationer tillgängliga. Grand Hotel i Halmstad levererar en tidlös hotellupplevelse där fokus ligger på en service i världsklass och ett gästvänligt samt hållbart bemötande.

Grand hotell:
Stationsgatan 44, 302 45 Halmstad
Tel: +46 35 280 81 00
E-mail: info@grandhalmstad.se
Ange bokningskod:
"Accesia"
Norre Park Hotell - Clarion Collection★★★★

Norre Park Hotell - Clarion Collection
★★★★

Förutom fina rum på kort promenadavstånd från Accesia ingår dessutom en god frukostbuffé med många ekologiska alternativ samt även eftermiddagsfika, tre rätters kvällsmål, gratis internet och fri uppgradering i mån av plats.

Clarion Collection Hotel Norre Park erbjuder utomhusparkering vid hotellet mot en avgift på 6 SEK/timme. Kostnadsfri kommunal parkering finns på 10 minuters promenadavstånd från hotellet.

Norre Park Hotell - Clarion Collection
Norra vägen 7, 302 32 Halmstad
Bokas på:
Telefon: 035 21 85 55
e-mail: cc.norrepark@choice.se
Ange avtalskod 60357147 eller Accesia AB.

Scandic Hallandia★★★

Scandic Hallandia
★★★

Beläget vid Nissans strand och Halmstad slott mitt i Halmstads centrum. Våra deltagare erbjuds en värdecheck på 50.-/natt som kan utnyttjas på mat och dryck antingen i restaurangen eller vår shop. Cyklar finns till utlåning och internet är gratis. Givetvis får du ta med dig ditt husdjur utan extra kostnad, bara säg till oss när du gör bokningen.

Scandic hallandia erbjuder utomhusparkering intill hotellet för 100kr/dag, och inomhusparkering 50m från hotellet för 108kr/dag.

Scandic Hallandia
Rådhusgatan 4, 302 43 Halmstad
Bokas på:
Telefon: 035 295 86 00
Ange Accesia AB när du bokar.