Dentalröntgen

Tandröntgen är avgörande för korrekt patientvård
Stor kampanj på röntgenutrustning!

Stor kampanj på röntgenutrustning!

Passa på att utöka eller förbättra er röntgenutrustning, vi har nu specialpriser under en begränsad period.

Till Kampanjen!

TANDRÖNTGEN – ACCESIA DIGITALT RÖNTGENSYSTEM

TANDRÖNTGEN
– ACCESIA DIGITALT RÖNTGENSYSTEM

Ett digitalsystem utvecklat för användning av veterinärer. Denna röntgensensor uppfyller alla krav och förväntningar utan att kompromissa funktion och kvalitet. Den ansluts med en sladd rakt in i USB-porten på din dator, vilket gör den mycket enkel att använda och flytta. Sensorn finns i två olika storlekar, en för hund och en för mindre hundar och katter.
CR-SYSTEM/SCANNER

CR-SYSTEM/SCANNER

Varje tandvårdsrum behöver en pålitlig scanner. Accesia CR-system är kompakt och smidigt, vilket gör det både pålitligt och lätt att placera i tandvårdsrummet. Det är unikt integrerat med vårt bildhanteringsprogram, vilket medför effektivitet oavsett om du redan har en direktdigital sensor eller intraoralkamera intraoralkamera. Dessutom kan du alltid känna dig trygg med vår support. Du får bästa flexibilitet och kan ta högkvalitativa bilder på alla hund- och kattraser med alla storlekar på bildplattor från storlek 0 till storlek 4.
ACCESIA VÄGGMONTERAD RÖNTGENUNIT – DC (CS2100)

ACCESIA VÄGGMONTERAD RÖNTGENUNIT – DC (CS2100)

Den senaste generationen av CS 2100 intraoralt röntgensystem med högfrekvensteknik. Den är pålitlig och lätt att använda och ger högkvalitativa resultat för exakt och säker diagnos. Den flexibla och smarta designen uppfyller behoven på krävande veterinärkliniker.
INTRAORAL KAMERA/CARESTREAM CS1500

INTRAORAL KAMERA/CARESTREAM CS1500

En intraoral digitalkamera av bästa kvalitet som kan användas tillsammans med Accesia Digital Systems. Tar snabbt högupplösta bilder på alla sorters tandpatienter och är det perfekta kommunikationsredskapet för alla i tandrummet. Den är smart och enkel att använda och den enda knapp du behöver tänka på är avtryckaren. Bilden visas LIVE på skärmen och den tar effektivt bilder med inbyggt autofokus och automatisk ljusjustering. Praktisk vid journalföring, dokumentering av fall samt vid före- och efterbilder på behandlingar. Bilderna går även att skriva ut, så att djurägaren kan ta med sig bilden hem eller använda den som underlag i kontakt med försäkringsbolag.

Intresserad?
Kontakta oss för frågor och offert