HUR HITTAR JAG TILL ACCESIA ACADEMY?

FLYG OCH RESEINFORMATION

Flyg till Halmstad City Airport med BRA - Sverige inrikesflygbolag:
www.flygbra.se/

"HUR TAR JAG MIG TILL HALMSTAD IFRÅN...."

... Kastrup Köpenhamns Flygplats
Det finns tågförbindelser mellan Kastrup och Halmstad. Observera att det för tillfället endast går Öresundståg mellan Sverige och Danmark, inga SJ-tåg. Tågbiljetten går inte att beställa online från Kastrup-Halmstad utan görs på plats bredvid bagagebanden. Tågbiljetten mellan Halmstad-Kastrup går däremot bra att beställa online. Öresundståget startar i Kastrup, med ett stopp i Hyllie för en passkontroll, för att sedan åka hela vägen till Halmstad.

... Göteborg-Landvetter Airport
Från Landvetter reser man med flygbuss till Göteborgs Central www.flygbussarna.se/landvetter. Från Göteborgs Central går det både tåg och bussar till Halmstad. Se rubriken Tåg och Buss nedan.

... Malmö Airport
Från Malmö reser du lättast till Halmstad med buss eller tåg. Se rubriken Tåg och Buss nedan.

Reser du från Oslo?
Vi föreslår bil, buss eller tåg till Halmstad.

Buss:
www.swebus.se hittar du bussresor till Halmstad.
Lokal buss 60 mot Kärleken. Betala med vanligt bankkort. Stig av på hållplats "Slottsmöllevägen”. Gå mot rondellen i öster och fortsätt in på "Slottsmöllevägen", se informationstavla för vidare information.

Tåg:
www.sj.se
Köp biljett till Halmstad C. Du kan gå till samtliga Hotell men beroende på packning vill du kanske ta en kort taxiresa till Norre Park Hotell eller Scandic Hotell. Telefon till Taxi

Taxi Halmstad:
+46(0)35 21 80 00.

Gå:
För dig som vill promenera till Accesia tar det cirka 15-25 minuter från hotellen.