ACCESIA UNIT G4

MOBIL UNIT MED HÖG KAPACITET FÖR AVANCERAD TANDVÅRD
ACCESIA MOBIL UNIT G4

ACCESIA MOBIL UNIT G4

Komponenter av hög kvalitet för bästa pålitlighet, driftsäkerhet och tillgänglighet. Tanduniten är utrustad med highspeed, lowspeed, trevägsspruta, piezoscaler med LED-ljus, sug och inbyggd koksaltpump. Informationsdisplay med tydlig visning av alla funktioner. Inbyggd vridmomentsbegränsning. Fotpedal med variabel varvtalsinställning
VÄGGMONTERAD VERSION

VÄGGMONTERAD VERSION

Accesia Unit G4 finns också i en väggmonterad version. Vi levererar, installerar och utför service på tandunits efter just din kliniks behov och önskemål.

FOTPEDAL

Fotpedalen har variabel varvtalsinställning och sätter på och stänger av vattnet. Detta gör att du har båda händerna fria när du arbetar.

INFORMATIONSDISPLAY

Tydlig visning av alla funktioner och inställningar.

FIBEROPTIK

Möjliggör belysning i handstycke, vinkelstycke, turbin och scaler.

ACCESIA SUGANLÄGGNING

Inbyggt sugsystem.

GARANTERAR HÖG VATTENKVALITET

Vattensystem i tandunits som inte desinficeras koloniseras av bakterier. Om lämpliga åtgärder inte vidtas blir koloniseringen över tid omfattande. Detta leder till att bakterierna sprejas och sköljs in i patienternas munhålor. Patienterna utsätts också för vatten som inte uppfyller hygienkraven för dricksvatten. Även personalen utsätts för hälsorisker, de kan utveckla allergiska reaktioner efter exponering för bakterieaerosoler.

Läs mer om vår unika desinficeringsmetod, ACCESIA UNITCLEAN nedan.
INBYGGD KOKSALTPUMP

INBYGGD KOKSALTPUMP

Steril kylning är mycket viktigt för att säkerställa bra vattenkvalitet vid kirurgiska ingrepp.
UNIT CLEAN

UNIT CLEAN

Unit Clean är ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att säkerställa hög vattenkvalitet i din unit. Något som i annat fall kan orsaka allvarliga infektioner hos både patient och vårdpersonal.

Intresserad?
Kontakta oss för frågor eller offert