SYSTEM ALBERTINA

INNOVATION MED FOKUS PÅ ERGONOMI, HYGIEN OCH EFFEKTIVITET
System Albertina är en långsiktig investering som ger din klinik en ergonomisk arbetsmiljö och minskar risken för belastningsskador hos personalen. Det lägger grunden för att personalen ska trivas och älska sitt jobb, samtidigt som det gör din klinik till en attraktiv och effektiv arbetsplats med en ren och säker miljö.

Ökad effektivitet var ett av våra främsta mål när vi utvecklade System Albertina. Systemet har många bra funktioner som inte bara är värdefulla för personalen, utan även garanterar säkerheten för din patient. Ett hygieniskt arbetssätt är viktigt för patientsäkerheten, kombinerat med effektivitet för att göra tiden under narkos så kort som möjlig. Detta ger goda förutsättningar för att patienten lämnar din klinik fungerande och smärtfri.

Med Albertina får du rätt verktyg för en ergonomisk, hygienisk och effektiv djurtandvårdsklinik. Du får motiverad personal som arbetar effektivt för att öka lönsamheten genom att hjälpa fler djur.
HÅLL DIN PATIENT VARM

HÅLL DIN PATIENT VARM

När kroppstemperaturen väl har sjunkit är det mycket svårt att få upp den innan djuret har återhämtat sig efter narkosen. Därför är det viktigt att övervaka kroppstemperaturen under hela narkos- och återhämtningsfasen för att kunna sätta in förebyggande åtgärder. Albertina operationsbord har ett inbyggt vattenburet värmesystem för att hålla patientens kroppstemperatur stabil under hela narkosen.
ALBERTINA ”SAFE-AIR” SYSTEM

ALBERTINA ”SAFE-AIR” SYSTEM

Vårt fokus vid utvecklingen av Albertina operationsbord låg på att förebygga de hälsorisker som personalen utsätts för vid tandbehandling av djur. Ett utsug tar effektivt hand om fritt svävande aerosoler, skämda narkosgaser/kvävgaser och andra aerosoler, som sugs ned vid huvudet på det behandlade djuret. Gaserna leds sedan genom bordet och in i klinikens ventilationssystem, utan att påverka vare sig djur eller personal.

SMART, HYGIENISK DESIGN FÖR EN EFFEKTIV ARBETSPLATS

Albertina operationsbord har många smarta funktioner som gör arbetsplatsen ergonomisk, effektiv och hygienisk. Det har en högtryckslaminerad bordsyta som är lätt att hålla ren och reflekterar inte ljus. Tack vare att alla tillbehör monteras direkt på bordet hålls golvet fritt från kablar och annan utrustning, och du får en hygienisk arbetsplats. Bordet har också ett autoklaverbart galler och uppsamlingskärl för att säkerställa effektiv rengöring.

INTEGRERAT SUGSYSTEM

Med det integrerade sugsystemet kan du ansluta en sugenhet direkt till bordet med sugflaskan monterad under bordet.

INSTRUMENTBRICKA

Du behöver aldrig sträcka dig efter instrumenten igen. Albertina instrumentbricka är mycket flexibel. Den kan monteras i önskad höjd på båda sidor av bordet, vridas 360 grader och finns i två storlekar som passar enkla och dubbla instrumentboxar enligt EU-standard.

DROPPSTATIV

En annan bra funktion är droppstativet. Håll golvet fritt från slangar genom att montera droppstativet direkt på utrustningsskenorna eller instrumentbrickan.

AUTOKLAVERBART GALLER

Enkelt att ta bort och passar i autoklaven.

UPPSAMLINGSKÄRL I ROSTFRITT STÅL

Gör det lätt att hälla bort vattnet och hålla arbetsplatsen ren och hygienisk. Kärlet är också lätt att sätta in i autoklaven.

LÅSBARA STORA HJUL

Ett operationsbord ska vara lätt att flytta, men stabilt när det används.

SKENOR FÖR MEDICINSK UTRUSTNING

Skenor på båda sidor av bordet underlättar montering av bordstillbehör, för att undvika att ha utrustning stående på golvet.

ANSLUTNINGAR BAKTILL

Anslutningar för utsug och värmesystemets vatten finns baktill på bordet för att ge tillräckligt med utrymme runt arbetsområdet.

USB/VATTEN/LUFT

Bordet är utrustat med anslutningar för sensor, sugenhet, vatten och luft.

SILIKONMATTA

Accesias silikonmatta kan användas på Albertinas bordsyta, den överför värmen och ökar friktionen.

RÖRELSEFRIHET

ANPASSA DIN ARBETSSTÄLLNING MED ALBERTINAS MÅNGSIDIGHET
Tack vare mångsidighet när det gäller utrustning och full flexibilitet när det gäller arbetsställning uppfyller bordet höga krav på effektivitet och god ergonomi.
180° EFFEKTIV ARBETSYTA

180° EFFEKTIV ARBETSYTA

Albertinas rundade och släta hörn framtill på bordet ger dentalteamet stor flexibilitet. Det är alltid lätt att byta ställning och anpassa sig efter situationen.

INSTÄLLBAR BORDSHÖJD

Bordet kan höjas och sänkas så att du kan använda det både i stående och sittande ställning. Detta underlättar också vid lyft av tunga djur och tung utrustning.

LUTA BORDET

Bordet kan lutas upp till 15°.

BENUTRYMME

Albertinas konstruktion ger gott om utrymme för dina ben, och gör det bekvämare och enklare när flera personer arbetar samtidigt vid olika platser runt den 180° stora arbetsytan.

Intresserad?
Kontakta oss för frågor eller offert