ACCESIA ACADEMY BOKNINGSREGLER

ANMÄLAN
Kursanmälan gör du på vår hemsida. Behöver du hjälp, tveka inte kontakta oss på 035-397 97.

BOKNINGSBEKRÄFTELSE
Kort efter din anmälan får du en bekräftelse från oss via e-post att du är antagen till kursen. Anmälan till kursen är bindande när du mottagit bekräftelsen. Om du har skickat in en anmälan men ej fått svar inom en vecka så kontakta oss.

KURSAVGIFT
Ca 4 veckor före kursstart skickas en faktura ut. I kursavgiften ingår föreläsare, praktisk handledning och kursmaterial. Det ingår även fika och lunch de aktuella kursdagarna samt en kursmiddag. Alla priser som anges är exklusive moms.

OMBOKNING
Senast 4 veckor innan kursstart, är du fri att boka om din plats till annan Accesia kurs. Efter det kan du i samråd med Accesia överlåta din plats till en annan kollega inom samma organisation till en kostnad av 500 kr.

AVBOKNING
Senast 6 veckor innan kursstart, kan du avboka din plats och återfå 75% av kursavgiften.

Vid avbokning 30-14 dagar innan kursstart återbetalas 50% av kursavgiften.

Vid mindre än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte kursavgiften.

Det är dock alltid möjligt att överlåta kursplatsen till en kollega inom samma organisation till en kostnad på 500 kr efter samråd med Accesia.

BOENDE
Deltagaren bokar själv sitt boende.

INSTÄLLD KURS
Accesia förbehåller sig rätten att ställa in kursen. Kursavgiften blir då återbetald. Vid händelser utanför Accesias kontroll förbehåller vi oss rätten att för den specifika situationen vidta nödvändiga åtgärder, som t.ex. byte av kursdatum eller föreläsare, utan att betala tillbaka kursavgiften. Vi står ej för eventuella avbokningsavgifter vad gäller boende och transport. Deltagare avbokar själva boende och transport.