Superseal 8 ml

07-03-202

Du måste vara inloggad för att kunna beställa. Vidare till inloggning

Desensitizer

Super Seal® är en vattenbaserad kaliumoxalat substans, som ger snabb och effektiv hjälp vid dentinöverkänslighet i upp till 2 år, efter en enda applicering.
Den är inte toxisk, missfärgar inte tänderna, är lätt att applicera och är biologiskt kompatibel med mjukvävnader. Använder befintligt kalcium i dentinkanalerna för att bilda olösliga kalciumoxalat-kristaller som totalt blockerar dentinkanalerna.

Används vid dentinöverkänslighet, Parodontit behandling, Parodontal kirurg, före och efter blekning av tänder, under alla restorationer som kronor, kompositer och inlägg.
Styrkan vid bonding behandlingen påverkas inte, även efter upprepade applikationer, av SuperSeal.
SuperSeal® irriterar inte eller skadar inte mjukvävnaderna och kan inte borstas bort.

Så här använder du SuperSeal:
* 1-2 droppar SuperSeal direkt på en bomullspellet.
* Andvänd en pincett och gnugga, i minst 30 sekunder, på det område av tanden som skall behandlas. Effekt erhålls inom 10 sekunder, annars troligen en spricka. Effekten sitter i två år!
* Blästra försiktigt i 30 sekunder eller tillåt en torknings tid av 2 minuter. Hård blästring kan "blåsa bort" SuperSeal® från området. Man kan se en frostig vit yta eller fällning. Detta är ett syraresistent lager som blockerar rörelser i vätskan i tubuli och därmed överkänslighet för kyla och värme. Studier har visat att för effektivast resultat vid användning av bonding krävs etsning innan applicering av SuperSeal. Vid övrig användning av SuperSeal krävs inte detta.
En flaska med 8 ml räcker till 160 droppar.

1x 8 ml